Award Winning Bath

This project was an ambitious endeavor, aiming to transform a large family home with a focus on creating a serene and spacious primary bath and dressing room. This project was a collaboration with KitchenVisions, blending expertise to achieve an exceptional outcome.

Objectives:

  • To develop a large, calming primary bath and dressing room.
  • Incorporation of key elements: a water closet, freestanding tub, double vanity, and large walk-in shower.

Approach:

The strategy involved a clever redistribution of space. The existing primary and hall baths, which were small and outdated, were completely reimagined. The hall bath was relocated to a more central position between the children’s bedrooms. An unused office room was repurposed into a dressing room, adding functionality and elegance to the space.

Results:

The project culminated in an award-winning bath that not only met but exceeded the client’s expectations. It provided a private, tranquil haven for the homeowners, effectively creating a Primary Suite on the second floor. This project is a testament to innovative design, demonstrating how space can be reimagined to create a luxurious and practical environment.

Project Highlights:

  • Collaborative Design: Working in tandem with KitchenVisions to merge aesthetic appeal with functional design.
  • Space Transformation: Utilizing existing spaces in novel ways to enhance the home’s utility and ambiance.
  • Luxurious Features: A freestanding tub and expansive walk-in shower serve as centerpieces of relaxation and style.
  • Customized Solution: Tailoring every aspect of the design to the client’s needs and lifestyle, creating a space that is both personal and universally appealing.

This project stands as a beacon of our commitment to excellence in design and customer satisfaction. It showcases our ability to take on challenging spaces and transform them into award-winning designs that resonate with both the client’s vision and the highest standards of interior design.